Нашата История


Марката Corida се ражда през далечната 1992 година, поради силното вярване на нейния основател, че българската жена заслужава да усети лукса на испанската обувка. От една, локациите ни бързо стават четири и малко по малко Corida се превръща в неразделна част от идентичността на амбициозната, успяла българка, която пристъпва смело към мечтите си. През годините марката се е доказала многократно на пазара и успява да се наложи като синоним за качество и добър вкус. 

Подходът ни към хората, независимо клиенти или служители, е да градим дългосрочни отношения с уважение и разбирателство. Ние приемеме всички като част от голямото семейство, което е Corida, и вярваме, че то ще продължи да расте с вашата помощ и любов към хубавите обувки. 

Нашата философия


Мисията ни на българския пазар, още от създаването на фирмата, е била и винаги ще бъде да правим клиентите щастливи като им предоставяме луксозни продукти и марки на достъпни цени. 

Ние вярваме, че обувките трябва да са преди всичко качествени и удобни, а клиентите- усмихнати. 

Всеки продукт в магазините ни е минал проверка по най-висок стандарт за качество. Обувките ни се внасят и винаги са внасяни само от едно място- Испания.

Занапред целта ни е да продължим да пренасяме духа на средиземноморието по българските улици и да радваме клиентите си с характерните за испанските обувки стил и класа. 

Сравнение на продукти

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече за това как използваме бисквитките и как можете да промените вашите настройки тук