• Начало
 • Условия за връщане и замяна

Условия за връщане и замяна

Искате да върнете или замените закупена от нас стока? Прочетете как тук:

 1. Имате право, в срок от 14 дни от доставяне на поръчаната от вас стока, да се откажете безусловно от договора от разстояние, без да заплащате каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка в случай, че сте избрал различен от стандартния най-евтин за нас начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно.
 2. За да упражните правото си на отказ от договора, моля следвайте тези стъпки:
  • Попълнете Стандартния формуляр за упражняване правото на отказ от договора или замяна на закупена стока, който може да намерите приложен към вашата доставка, или да изтеглите тук или заявете недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора.
  • Върнете закупената от Вас стока на адрес: гр. София, бул. Христо Ботев №10, в срок от 14 дни от заявяване на желанието си за отказ от договора. Разходите за връщане на стоката са за Ваша сметка. Пратки, изпратени с наложен платеж, не се приемат.
 3. В срок от 14 дни, считано от датата, на която сте ни уведомили за решението си да се откажете от договора, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка, освен в случаите, когато изрично сте избрал начин на доставяне на стоките, различен от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от нас.
 4. Стоките трябва да са в изряден търговски вид: в същото състояние, в което са били, когато са получени – не трябва да са повредени, замърсени, променяни или носени (освен да бъдат премерени на ненараняваща ги повърхност), с оригинална опаковка и всички етикети или обозначения трябва да бъдат на мястото си.
 5. Стока, чието връщане не може да бъде прието (напр.: ако е изпратена след посочения срок, ако не е в изряден търговски вид), ще Ви бъде изпратена обратно за Ваша сметка.
 6. В сроковете и при условията, посочени по-горе, можете да замените получена стока. Моля запознайте се с условията за отказ от договора. Същите се прилагат и ако желаете да замените стока с друга от същия вид или с друга, сходна на поръчаната. В случай че заместващата стока се окаже по-скъпа от заместваната стока, Вие следва да доплатите разликата. Продукти, изискващи подмяна, първо трябва да бъдат върнати на посочения адрес, след което ще се заменят. Ако продуктът, избран за замяна на върнатата стока, не е наличен, купувачът ще бъде известен на посочения при покупката имейл адрес и ще бъде започната процедура по връщане на продукт.

 

В случай на рекламации се прилагат съответните законови разпоредби и уговореното в Общите условия.

Сравнение на продукти

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече за това как използваме бисквитките и как можете да промените вашите настройки тук