• Начало
 • Формуляр за връщане на закупена стока

Формуляр за връщане на закупена стока

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора или замяна на закупена стока

При желание за връщане или замяна на закупена стока, попълнете този формуляр и изпратете заедно със стоката на адрес: бул. „Христо Ботев“ 10, София 1000, България

 1. Име и фамилия:...............................................
 2. Номер на поръчката: ...............................................
 3. Дата на получаване: ...............................................
 4. Номер на документ за покупка (касов бон/фактура), в случай на рекламация:..................................

Не забравяйте, в случай на рекламация, да прикачите документа за покупка (касов бон/фактура) при изпращане.

 1. Детайли за продуктите, който желаете да върнете (при повече продукти от даденото място, попълнете детайлите на гърба на формуляра):

Продукт (Модел/Номер)

Количество

Цена

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Причина за връщане (моля изберете):
 2. Продуктът не ми харесва
 3. Продуктът не отговаря на снимката/описанието
 4. Продуктът е дефектен
 5. Изпратен е грешен продукт
 6. Качеството не отговаря на очакванията ми
 7. Не искам да посочвам причина
 8. Друго:................................................................

 

 1. Бих искал продуктът да бъде заменен с модел (наименование/SKU) .................................., номер .................................., на цена от .....................
 2. Моля въведете детайли на банковата сметка, по която желаете да бъде възстановена сумата:
  1. Име на титуляра на сметката: ................................................................
  2. IBAN: ................................................................
  3. BIC: ................................................................

 

 1. Общи условия за отказ от договора/замяна:
  1. Имате право, в срок от 14 дни от доставяне на поръчаната от вас стока, да се откажете безусловно от договора от разстояние, без да заплащате каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка в случай, че сте избрал различен от стандартния най-евтин за нас начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно.
  2. За да упражните правото си на отказ от договора, моля следвайте тези стъпки:
 • Попълнете Стандартния формуляр за упражняване правото на отказ от договора или замяна на закупена стока, който може да намерите приложен към вашата доставка, или да изтеглите тук или заявете недвусмислено по друг начин решението си да се откаже от договора.
 • Върнете закупената от Вас стока на адрес: гр. София, бул. Христо Ботев №10, в срок от 14 дни от заявяване на желанието си за отказ от договора. Разходите за връщане на стоката са за Ваша сметка. Пратки, изпратени с наложен платеж, не се приемат.
 1. В срок от 14 дни, считано от датата, на която сте ни уведомили за решението си да се откажете от договора, ние ще Ви възстановим всички плащания, които сме получили от Вас, включително разходите за доставка, освен в случаите, когато изрично сте избрал начин на доставяне на стоките, различен от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от нас.
 2. Стоките трябва да са в изряден търговски вид: в същото състояние, в което са били, когато са получени – не трябва да са повредени, замърсени, променяни или носени (освен да бъдат премерени на ненараняваща ги повърхност), с оригинална опаковка и всички етикети или обозначения трябва да бъдат на мястото си.
 3. Стока, чието връщане не може да бъде прието (напр.: ако е изпратена след посочения срок, ако не е в изряден търговски вид) ще Ви бъде изпратена обратно за Ваша сметка.
 4. В сроковете и при условията, посочени по-горе, можете да замените получена стока. Моля, запознайте се с условията за отказ от договора. Същите се прилагат и ако желаете да замените стока с друга от същия вид или с друга, сходна на поръчаната. В случай че заместващата стока се окаже по-скъпа от заместваната стока, Вие следва да доплатите разликата. Продукти, изискващи подмяна, първо трябва да бъдат върнати на посочения адрес, след което ще се заменят. Ако продуктът, избран за замяна на върнатата стока, не е наличен, купувачът ще бъде известен на посочения при покупката имейл адрес и ще бъде започната процедура по връщане на продукт.

Декларирам, че съм запознат(а) и съм съгласен(а) с Общите условия на онлайн магазин www.coridabg.com:

 

 

Дата: .................................................                                Подпис: .......................................................

Сравнение на продукти

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Научете повече за това как използваме бисквитките и как можете да промените вашите настройки тук