Доставка & Рекламации

Доставка на стоките:

Доставката до посочен от Вас точен адрес в България ще бъде извършена в срок от 5 до 10 работни дни според населеното място.

Цената за доставка е според теглото на стоката по действащата тарифа на куриерски фирми Рапидо,Спиди -6 лв. за обувки до 1кг. и 7 лв. за боти или ботуши до 2кг./за фиксиран час,съботна доставка или доставка до определен час се заплаща допълнително 3лв.според тарифата на куриера/При покупка над 70лв. доставката е безплатна.

При връщане на поръчката се заплащат куриерските услуги и в двете посоки!При използване на безплатна доставка и връщане от наложения платеж се приспада и сумата,която е платена от фирмата за доставката.  Връщането става САМО с предварително обаждане по телефона!

При доставката с куриер НЕ предлагаме опции преглед и тест!

При несъответствие на получената стока(включително размер и цвят),получателят има право да я върне в 14-дневен срок(съгласно ЗЗП) в същия вид/НЕ НОСЕНИ/с наложен платеж, заплащайки транспортните разходи и в двете посоки.

При поръчки под 20 лв. сумата се превежда предварително,по банкова сметка на фирмата,и стоката се изпраща след проверка за получено плащане.

Пазарувайте за Вас и любимите Ви хора с удоволствие на ниски цени, без излишни усилия, загуба на време и пари.

Рекламации:

Рекламации се приемат до 3 дни от датата на получаване на стоката отразена в документите за предаване от куриера.

Назад