• Безплатна доставка при покупка над 70 лв.
  • възможност за връщане до 14 дни
Generic filters
Exact matches only
BulgarianEnglishFrenchGermanRussianSpanish
BulgarianEnglishFrenchGermanRussianSpanish
Generic filters
Exact matches only

ДОставка

След като при нас постъпи направената от Вас поръчка, ще получите потвърждение по e-mail. Пак по e-mail ще бъдете уведомени за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка. Обработката и доставката й до посочен от Вас точен адрес в България ще бъде извършена в срок от 2 до 7 работни дни, считано от деня, следващ деня на поръчката (с изключение на събота, неделя и празнични дни), според населеното място.
Цената за доставка е според теглото на стоката по действащата тарифа на съответната куриерска фирма. Доставката до офис на куриерска фирма е с по-ниска цена от доставката до Ваш адрес. За фиксиран час, съботна доставка или доставка до определен час се заплаща допълнително според тарифата на куриера.

  • При покупка над 70 лв. доставката е безплатна.

При доставката с куриер НЕ предлагаме опции преглед и тест!

Връщането става САМО след предварително обаждане по телефона!

При несъответствие на получената стока (включително размер и цвят), получателят има право да я върне в 14-дневен срок (съгласно ЗЗП) за собствена сметка с наложен платеж, като приложи касовата бележка или фактурата. Ако е използвана безплатна доставка, от наложения платеж се приспада сумата, платена от нас за изпращането. Стоките трябва да са в същото състояние, в което са били, когато са получени – не трябва да са повредени, замърсени, променяни или носени (освен да бъдат премерени на ненараняваща ги повърхност), с оригинална опаковка и всички етикети или обозначения трябва да бъдат на мястото си.
При поръчки под 20 лв. сумата се превежда предварително по банкова сметка на фирмата и стоката се изпраща след получено плащане.

Пазарувайте за Вас и любимите Ви хора с удоволствие, на ниски цени, без излишни усилия, загуба на време и пари.

За доставки на адреси извън България, моля, направете запитване по мейл или телефон. Ще направим всичко възможно за постигане на най-добра транспортна услуга.

При връщане на стоките транспортът в двете посоки е за сметка на клиента

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност